Media

Haluatko ajankohtaista tietoa ja kuvia Posivan toiminnasta?


Uutisia ajankohtaisista tutkimuksista, tapahtumista ja muusta Posivaan liittyvästä löydät sivulta "Ajankohtaista" sekä "Tiedotteet".

Kuvapankista voit etsiä Posivan toimintaan liittyviä kuvia. Kuvia saa käyttää mutta käyttäessä tulee mainita lähde "Posiva Oy". Posivan toimintaa esitteleviä videoita löytyy sivulta "Videot" ja YouTube -kanavalta.

Kuulumisia Olkiluodosta -lehti jaetaan kaikkiin talouksiin Eurajoella ja lähikunnissa.

Median vierailupäivät

•    to 24. toukokuuta 2018
•    to 4. lokakuuta 2018

OL3 EPR:n käyttöönoton lähestyessä TVO järjestää vuoden 2018 aikana kaksi kotimaisen median vierailupäivää Olkiluotoon. Vierailun aikana kerromme Teollisuuden Voima Oyj:n ja Posiva Oy:n viimeisimmät kuulumiset sekä tarjoamme mahdollisuutta vierailla Olkiluoto 3 -työmaalla sekä käytetyn ydinpolttoaineen tulevassa loppusijoitusluolassa ONKALOssa. Mikäli ONKALOon pääsy ei juuri silloin onnistu, vieraillemme keski- ja matala-aktiivisen voimalaitosjätteen loppusijoitustilassa ja sen yhteydessä olevassa ONKALO-näyttelyssä.

Vierailu alkaa Olkiluodon Vierailukeskuksessa klo 11 ja päättyy samaan paikkaan noin klo 17. Helsingistä lähteville tarjoamme bussikuljetuksen Olkiluotoon ja takaisin. Lähtö on silloin klo 8 Kiasman pysäkiltä ja paluu samaan paikkaan noin klo 21.

Ilmoittautuminen
Pyydämme ennakkoilmoittautumiset ystävällisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen vierailua osoitteeseen ilmoittautuminen(@)tvo.fi
Samalla pyydämme seuraavat henkilötiedot:
- Kansalaisuus
- Henkilötunnus
- Nimi
- Kotivaltio
- Syntymäpaikka
- Työnantajan nimi

Olkiluotoon saavuttaessa tulee esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus.
TVO varaa itselleen oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa. Vierailuun vaikuttavat juuri silloin meneillään olevat työt sekä OL3:lla että ONKALOssa.Posivan viestinnän yhteystiedot


Viestintäpäällikkö, mediasuhteet
Pasi Tuohimaa
Puh. (02) 8381 5216,
040 544 5001

Viestintäpäällikkö
Susan Pietilä
Puh. (02) 8381 5205


Sähköpostiosoite on muotoa
etunimi.sukunimi@posiva.fi

Jaa artikkeli: