Media

Ajankohtaista

18.1.2007

Vuoden 2006 matkailuteko -palkinto Vuojoen Kartanolle

Rauman seudun kehitys palkitsi Vuojoen Kartanon vuoden 2006 matkailuteko -palkinnolla. Palkinto annettiin Matkailun gaalaillassa 12.1.2007.

Rauman Seudun Kehitys Oy:n matkailuyksikkö palkitsee vuosittain matkailun toimijan ja/tai tahon, joka on vaikuttanut positiivisesti Rauman seudun matkailukuvaan ja sen kehittymiseen. Vuodelta 2006 palkittiin Vuojoen Kartano vuoden matkailutekona ja Eurajoen kulttuurisihteeri Pirjo Jaakkola vuoden matkailuhenkilönä. Palkinnot jaettiin Rauman Aarnkarissa järjestetyssä Matkailun gaalaillassa 12.1.2007.

Matkailuteko-palkinto myönnettiin Vuojoen Kartanolle ja sen toimijoille hienosti toteutetusta restauroinnista ja kartanon nostamisesta suosituksi matkailukohteeksi. Kartanon saattamisen matkailukäyttöön tunnustettiin parantaneen merkittävästi Rauman seudun kuvaa sekä vetovoimaa matkailukohteena. Posivan lisäksi Vuojoen Kartanon toimijoita ovat Eurajoen kunta, Rauman Hovi Oy sekä Vuojokisäätiö. Vuojoen kunniakirjan vastaanotti toimijoiden puolesta Vuojokisäätion toiminnanjohtaja Kati Vainio.

”Yhteistyön voima voi parhaimmillaan osoittaa suuruutta, johon yhden tahon on erittäin vaikeaa yltää yksin”, korostaa kunniakirjan vastaanottanut Vainio. Hän kiittelee Rauman Seudun Kehitystä yhteistyöstä sekä luottamuksesta Kartanon vetovoimaisuuteen. Myös Jaakkola saa Vainiolta kiitokset matkailuasioissa tehdystä yhteistyöstä. Jaakkola puolestaan kiittelee Vuojoen Kartanoa, joka on omalta osaltaan vaikuttanut Eurajoen hyvään matkailukehitykseen, onhan Vuojoen Kartanossa käynyt vuoden vaihteeseen mennessä 40 000 vierailijaa.

Vuoden 2006 matkailuhenkilöksi valittiin Pirjo Jaakkola, sillä hän on vaikuttanut pitkäjänteisellä kulttuurityöllään merkittävästi Rauman seudun matkailu- ja opaspalveluiden uudistamiseen.

Palaa otsikoihinJaa artikkeli: